Post by listparguitalu on Feb 28, 2022 12:10:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí více krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero 2022 version ▞▞▞
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strateginiai mcq
Plz přidejte ovládání rychlosti... hra se stává velmi nudnou, když bojujete se slabými nepřáteli
Skvělá hra
Kdysi jsem tuto hru miloval, hrál jsem ji mnoho týdnů a dokonce i několik měsíců, nyní je plná chyb, mám zamrzlou obrazovku s 9999, když chci hrát (ani nemůžu hrát) a musím odinstalovat a znovu nainstalovat, šance na získání mýtického jsou absurdní, utratil jsem až 10 000 drahokamů a nic nebo jen za 1 mýtický. Potřebujete také více úrovní nebo minimální zákaznickou podporu, na kterou jsem odpověděl.
Hra je většinou dobrá. Líbí se mi výběr příšer. Můj jediný problém je, že určitá monstra vyšší úrovně potřebují tolik zlata, aby se dostali na vyšší úroveň, že nestojí za to je mít ani v týmu.
Hrozné, hra je celkově dobrá, ale zákaznický servis odvedl hroznou práci a odpověděl na můj e-mail a hledal pomoc s mým ztraceným pokrokem.
Během pěti minut jsem koupil 25 babek. Jejda. Edit: Koupil jsem si nový telefon a nemohu vrátit svůj starý profil, kde jsou věci, které jsem si koupil, nyní ztraceny.
Hra se mi líbí, ale poté, co porazíte náčelníka v normálním režimu, narazíte na platovou zeď. Samozřejmě můžete strávit dalších 'x' let broušením, pokud chcete. A další problém je přivolání. Vytěžená monstra se 3 zlatými hvězdami by měla být okamžitě odstraněna z fondu přivolání. Zlaté odměny neodůvodňují ztrátu vylepšení.
Nemohu ani vyměnit své jednotky, uvízl jsem u svého výchozího týmu, takže jak se mám pohnout vpřed
Došel jsem k tomu z dodatků, které jsem viděl a které byly docela vtipné a hru si vlastně užívám. existují doplňky, ale zdá se, že všechny jsou volitelné a poskytují odměny. tutoriál trval asi 2 minuty a byl rychlý, ale řekl mi, co jsem potřeboval vědět, abych mohl hrát. není to jen něco, od čeho musím odejít, abych mohl pokračovat, mám na hru určitý vliv, ale nemusím věnovat veškerou pozornost postupu. Miluji to!
Zábavná odpočinková hra, kterou si můžete zahrát, když se nudíte Milujte skutečnost, že žádné reklamy, pokud se nerozhodnete sledovat reklamu na odměny. Stejně to dělám vždy, abych mohl získat bonusy a pomoci vývojářům.
Dobré memy
Je to slušný nápad na hru, ale sbírání věcí trvá příliš dlouho, v podstatě se vás snažím donutit kupovat věci, i když jako varování pro ty, kterým se to osobně nelíbí, by mě bavilo víc, kdyby se věci sbíraly trochu snadno.
Plýtvač času. Ale jeden z nejlepších nákupů je k dispozici pouze v den 1. Zdá se to být levný trik za peníze.
Nedostal jsem svých 30 volných summenů, které byly slíbeny v reklamním videu.
OK
Kevinův konečný způsobí 1 poškození. Hra je únavná a téměř bez obsahu. Prostě obrana věže. To je v pořádku, myslím. Je to drsné, zvláště když se snažíte získat věž týdne. Které nikdy nestojí za to. Je to jen trik, jak vás přimět utrácet peníze. Evoluční systém prakticky neexistuje. Nedivil bych se, kdyby to byla alfa. Nepokoušejte se nahrávat hru na Androidu. Hra vám to nedovolí. Ledová královna je podvod a doslova uráží.
Ve skutečnosti, jak naznačovaly komentáře, reklamy jsou vaše volba (bonusy, které chcete, vidíte, nepotřebné) a věžová obrana. Zábavné postavy v náhodné rotaci. Jako nečinná mafie (prozatím sdílená s touto hrou o první místo) a komunistická adventura. Absolutně miluji, děkuji tvůrcům, že nemáte hlad po penězích, a moje oblíbená flashová hra k apk
přicházý pondělí ej ej
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategiya pkg
Snižuji to na dvě hvězdičky Právě jsem utratil 2500 mýtických drahokamů a získal jsem pouze jednu mýtickou příšeru, kolikrát se mi opakují karty, které jsem vyčerpal, je směšné, myslím, že pokud je karta již vytěžena, měla by být vyjmuta z mixu všechny moje předvolání jsou všechny karty, které jsem již vyčerpal
Velmi velmi dobrá hra
Udělali tuto hru „vhodnou pro reklamy“. Ale samotná hra je tak nehratelná. Vaši válečníci se nezaměřují na to nejdůležitější, takže budete muset začít znovu, jakmile chlapík s 1HP projde vaším špatně neopravitelným rozložením válečníků. Poté vás hra požádá, abyste se podívali na add nebo jen promarnili dalších 5 minut sledováním vašich válečníků, kteří dělají doslova 0. Zkrátka, stále hra založená na přidání. Neinstalujte to, není to zábavné.
Viděl jsem na facebooku reklamu ve stylu memu, takže jen za to dávám 5*,jinak hru jsem ani nezapnul 💁♂️
Byl jsem skeptický, ale žádný způsob, jak se dostat do režimu noční můry
Dlouho jako tutoriál, stačí přeskočit
Myslím, že hlavním bodem nečinných TD her je uspokojení z toho, že naše „věže“ ničí všechna monstra, která přišla, ale tohle není ono
Tato hra pouze sleduje reklamy. Je to způsob, jak se posilujete a úspěchy jsou doslova svázány s počtem reklam, které sledujete
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strateške igre swj
nemá žádné tlačítko rychlého posunu vpřed, zkoušel jsem vám poslat e-mail ze hry, ale žádná odpověď.
Po reinstalaci hry jsem ztratil veškerý svůj postup, protože vývojář stále nemá žádnou synchronizaci her, ani po 4 letech vývoje hry... Během komunikace s podporou jsem ztratil průběh události a stovky položek.
Pěkná hra, ale příliš mnoho vynucených reklam
Hra se mi líbí, jen potřebuje lepší způsob ukládání. Ztratil jsem spoustu postupu kvůli špatnému ukládání
Hra docela dobrá. Má jednoduché rozhraní a nenutí vás sledovat přidávání. Doufám, že se dočkáme dalších událostí a takových věcí, jako je tlačítko „Vpřed“ nebo „Rychlost času 2“. Celkově vzato je to docela dobrá hra. 👌
Burning Sky: Aircraft Combat 3D आर्केड गेम kdbk
To je tak roztomilá hra a super snadné se s ní seznámit! Miluji přeskupování svých malých příšerek, abych viděl, které kombinace fungují nejlépe 10/10 doporučuji!!!
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategia twng
Je to zábavná hra a stojí za to si ji stáhnout, i když jen na trochu
Skvělé nápady, ale všechno je špatně provedené. „Věže“ útočí na monstra buď na základě nejbližšího nepřítele nebo prvního nepřítele, který vstoupí do jejich zorného pole, což znamená, že někdy nepřátelé, kteří se chystají dostat k truhle, jsou ignorováni a místo toho jsou napadeni ostatní, kteří jsou dále. Schopnosti „věží“ jsou také v rozporu s tím, co mohou pravidelně dělat. Například schopnost medvědí 'věž' dokáže omráčit nepřátele na 3 sekundy a zabránit tak pohybu. Nepřátelé jsou však omráčeni mimo dosah.
Pokračuj v dobré práci 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Této hře jsem dal 3 hvězdičky, protože jsem ji hrál už dávno a nedávno jsem se vrátil a zjistil jsem, že nemohu získat svůj starý účet, jsem trochu zklamaný kvůli úspěchům, které jsem nasbíral. Prosím, pomozte mi získat můj ztracený účet
Přišel jsem pro tiktok a jsem tak šťastný, že jsem to udělal, tato hra je obrovský žrout času a je velmi zábavná, pokud se někdy začnete nudit, můžete si ji zahrát, nemá žádné reklamy ve hře, které se vám každých 5 sekund strkají do obličeje a vývojáři jsou velmi poctivé žádné lži žádná falešná hratelnost jen poctivá práce vřele doporučuji
Skvělá a zábavná odpočinková hra
Nejlepší hra Mega mě baví je snadná a pěkná grafika
Velmi zábavná hra
I když nejsem velkým fanouškem tohoto typu her, tuto hru si opravdu rád zahraji. Upřímné a opravdu zábavné přídavky, které vás ve skutečnosti přivádějí do hry, je něco, co bychom měli všichni ocenit také! ^^ 5 *, bezpochyby.
hledám strategickou hru a co mám, nečinná hra .. bad shop
Zpočátku to bylo příjemné. Bohužel musím stále brousit a brousit, abych porazil režim noční můry. Potřebuji čekat 3 hodiny na 1 energii v režimu výzvy, což odpovídá 15 hodinám, protože je zde maximum 5 energie. Také nestvůry jako Ra, Anubis a Horus by potřebovaly miliony a miliony coinů, aby mohly být upgradovány na úroveň 400. Jen kdyby pro nás existoval způsob, jak automaticky zacyklit režim tvrdé společné pomsty. Abychom nemuseli restartovat ručně.
Hrál jsem 2 dny offline a většinu času jsem afkoval, ale když se znovu vrátila elektřina, nezískal jsem žádné mince jako proč?!!! Dejte mi prosím moje mince! Hrál jsem offline a dostal jsem se na lvl 40, ale je to těžké, protože pak nemám coiny, když se vrátila elektřina, konečně se mi ulevilo, protože jsem očekával, že dostanu coiny, ale tento problém byl ten, který na mě čekal, když Otevřel jsem aplikaci online jako co? Když jsem to hrál před rokem 2020, žádný takový problém nebyl
Není možné porazit událost, když jste nízko, sazba pro mystika je příliš nízká
Váš meme je skvělý! Líbí se mi to 😃👍 Ale vím, proč lidé nazývají tuto hru docela nudnou, není tam žádné tlačítko pro zrychlení jako jakákoli jiná hra TD, sakra, dokonce chybí tlačítko další vlny
Tato hra je tak špatná, že jsem sledoval reklamu a pak jsem musel hru znovu otevřít a poté zmizel administrátor a nic jsem nedostal
Bylo to skvělé, dokud režimy nepřestaly fungovat a procházení úrovní bylo čím dál náročnější.