Post by listparguitalu on Feb 28, 2022 11:52:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jelly Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jelly Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί πολλά πρωτεύοντα ▞▞▞
▞▞▞ Jelly Defense 2022 version ▞▞▞
Είναι ένα εντάξει παιχνίδι, αλλά γίνεται γρήγορα δύσκολο, ειδικά αν θέλετε το τέλειο σκορ (χωρίς χαμένους κρυστάλλους). Επίσης, η παραλαβή κερμάτων είναι μια περιττή επιπλοκή που μπορεί να οδηγήσει σε κατά λάθος πώληση ή αναβάθμιση ενός πύργου. Θα ήταν επίσης ωραίο, οπότε ξέρετε ποιο είναι το επόμενο κύμα, καθώς οι πύργοι δεν κάνουν τίποτα όταν βρίσκονται σε λειτουργία αναβάθμισης.
Βιδώστε αυτό το παιχνίδι. Μου αρέσει μια πρόκληση, αλλά για χάρη του Χριστού είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο αν θα μπορούσε να πει κανείς.
Jelly Defense Árkádjátékok mwxd
Δεν μπορούσα να βρω αυτό το παιχνίδι στο παλιό μου τηλέφωνο, μόλις πήρα ένα νέο τηλέφωνο πριν από μερικές εβδομάδες και έψαχνα μέσα από τα παιχνίδια και βρήκα αυτό. Ήμουν τόσο απογοητευμένος που το βρήκα, το αγόρασα και δεν κατάφερα να σταματήσω να παίζω. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι!
Διορθώστε το OnePlus 7 Pro!
Αυτό ήταν το πρώτο τέτοιο παιχνίδι που έπαιξα. Από τότε έχω δοκιμάσει άλλα παιχνίδια άμυνας πύργων αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι που να πλησιάζει την εθιστική δυνατότητα αναπαραγωγής αυτού. Ενημέρωση 2022 - εγκαταστάθηκε ξανά για λίγη νοσταλγική διασκέδαση και είναι χαλασμένη. Δεν μπορείτε να προσπεράσετε το σεμινάριο. Πραγματική ντροπή γιατί αυτό ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, ελπίζω οι προγραμματιστές να το διορθώσουν.
Δεν είναι δυνατή η πρόοδος μετά το τέλος του επιπέδου. Αν και το παιχνίδι δεν παγώνει, τα κουμπιά από το αναδυόμενο παράθυρο δεν λειτουργούν ούτε το κουμπί πίσω από το τηλέφωνο.
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά με περιορίζει η έλλειψη κουμπιού σίγασης ήχου. Θα ήθελα να παίξω ακούγοντας μουσική.
Δεν μπορώ να ξεπεράσω τη διαδραστική υδρόγειο. Προσπαθώντας να πατήσετε το εικονίδιο "Έναρξη εδώ" απλώς μετακινεί τυχαία την υδρόγειο. Καρτέλα Galaxy 10.1
Όμορφο, αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο με την ακτινοβόλο άμυνα, ή ακόμα και την παλιά εξάγωνη άμυνα.
Δεν τρέχει στο νέο μου LG V20. Παρακαλώ διορθώστε
Η σαντιγί επιπέδου σας ήταν πολύ δύσκολη, δεν ήταν τόσο νωρίτερα το 2017. Ενημερώστε
Πήρα τα χρήματά μου, αλλά δεν θα το εγκαταστήσω. Λέει "το αρχείο πακέτου δεν υπογράφηκε σωστά". Τόσο απογοητευτικό, έχω δοκιμάσει τα πάντα. Καρτέλα Galaxy p1000.Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση της εφαρμογής επειδή ισχυρίζεται ότι δεν έχω αρκετό χώρο όταν έχω άφθονο.
Πολύ σκληρό και παγώνει συνεχώς.
Jelly Defense Arkada zifw
Παίζω αυτό το παιχνίδι από το 2011. Το καλύτερο αμυντικό παιχνίδι όλων των εποχών. Παρόλο που δεν μπορώ να ολοκληρώσω το επίπεδο, αλλά συνεχίζω να το παίζω επανειλημμένα
Μην κάνετε τον κόπο να προσπαθήσετε να το εγκαταστήσετε σε ένα μη ριζωμένο στοκ AT&T Captivate (Samsung Galaxy S) με Android 2.2 (Froyo). Δεν θα οφείλεται σε σφάλμα στην εφαρμογή Market, που προκαλείται από τον τρόπο συσκευασίας της από τον προμηθευτή. Ούτε ο προμηθευτής, η AT&T, ούτε η υποστήριξη Android θα σας βοηθήσουν, εκτός από το να δείξετε με το δάχτυλο τους άλλους δύο. Αναβαθμίστε το Captivate σε Android 2.3 (Gingerbread) και, στη συνέχεια, θα εγκατασταθεί κανονικά. Διαφορετικά, θα πρέπει να κάνετε root το τηλέφωνό σας και να εγκαταστήσετε το MarketFix για να εγκαταστήσετε αυτό το σύνολο του goo. Είπαμε, είναι διασκεδαστικό.
Υπέροχες εικόνες κακό παιχνίδι
Δεν μπορώ να ανοίξω καν το πρώτο επίπεδο. Samsung galaxy s2!
Αυτό είναι ένα πολύ καλά σχεδιασμένο παιχνίδι άμυνας πύργων που βελτιώνεται μόνο από την ΕΛΛΕΙΨΗ IAP! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο έπρεπε να παίζονται τα παιχνίδια. Πληρώνετε μία φορά και όλο το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε εσάς. Χωρίς τοίχους πληρωμής, χωρίς χρονικές καθυστερήσεις, απλώς καθαρή ανόθευτη διασκέδαση. Θα το αγόραζα δύο φορές αν μπορούσα, απλώς για να δείξω την υποστήριξή μου.
Τα γραφικά είναι εξαιρετικά ωραία, αλλά είναι ένα απλό παιχνίδι άμυνας στον πύργο που είναι πραγματικά πολύ αποστειρωμένο για να παίξεις.
Το καλύτερο γυαλισμένο παιχνίδι άμυνας πύργων. Δεν συνειδητοποιείτε καν ότι παίζετε αμυντικό παιχνίδι, καθώς ο μόνος στόχος στο μυαλό σας είναι να προστατέψετε τα διαμάντια.
Σύγκρουση
Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για σφάλματα για να προχωρήσετε στο παιχνίδι. ΠΡΕΠΕΙ να λάβετε 100% σε κάθε επίπεδο για να ξεκλειδώσετε τα ακόλουθα επίπεδα. Επίσης, πρέπει να ερευνήσετε εκ νέου νέους πύργους σε κάθε επίπεδο που θέλετε να τους χρησιμοποιήσετε. Τα γραφικά και το παιχνίδι είναι υπέροχα, αλλά τέτοια πράγματα το σκοτώνουν.
Πολυ καλο,ωραια γραφικα και τρομερο γκειμπλει!!!
Το καλύτερο παιχνίδι
Η δεύτερη λευκή οθόνη φόρτωσης διακόπτεται χωρίς μήνυμα σφάλματος. Καταδρομέας Casio
Χαριτωμένοι χαρακτήρες και κόσμος, αλλά όχι πολύ καλό παιχνίδι άμυνας πύργων. Δεν είναι αρκετά προβλέψιμο για να κερδίσετε με μια πρώτη προσπάθεια, επομένως πρέπει να συνεχίσετε να επαναλαμβάνετε το επίπεδο απλώς για να απομνημονεύσετε πού και πότε συμβαίνουν πράγματα. Παίζει περισσότερο σαν παιχνίδι του Simon παρά σαν tower Defense.
Φοβερό παιχνίδι bt docking two stars από αυτό το τεύχος Προσεγμένα γραφικά, διασκεδαστική μουσική και πραγματικά σκληρά επίπεδα. Όλοι οι φίλοι μου είναι κολλημένοι
Jelly Defense આર્કેડ uzn
Το παιχνίδι ήταν εντάξει μέχρι να σταματήσει να ανοίγει σωστά στο Nexus 5 μου. Υπάρχει κάποια διόρθωση;
Αλλά υπάρχουν καλύτερα παιχνίδια άμυνας πύργων εκεί έξω. Γκούγκλαρε το.
Football Manager 2022 Mobile Sports qvah
Βαθμολογώ υψηλότερα αν η AVG δεν έλεγε ότι πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό.
Ήταν υπέροχο παιχνίδι, αλλά τώρα παγώνει το tablet μου και μετά όταν κάνω επανεκκίνηση χάνω όλη την πρόοδό μου, παρακαλώ διορθώστε. Θα δώσει 5 αστέρια όταν διορθωθεί.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι...αλλά σκοτώνει την μπαταρία μου στο τηλέφωνό μου, φροντίζω πάντα να τελειώνω σωστά το παιχνίδι και να διαγράψω το catch, αλλά τίποτα δεν αλλάζει, όταν έκανα έλεγχο ιών στο τηλέφωνό μου, αυτό το παιχνίδι εμφανίστηκε ως κίνδυνος, αφού το διέγραψα η μπαταρία είναι πάλι τέλεια και το τηλέφωνο ξαναφορτίζει γρήγορα... ??
το λατρεύω
Ένα εξαιρετικά μέτριο παιχνίδι TD με ωραία γραφικά και ήχο. Αυτή η έλλειψη πύργων είναι τρομακτική και το gameplay αφήνει κάτι επιθυμητό... πολλά καλύτερα παιχνίδια TD στην αγορά
Νέα επίπεδα παρακαλώ
Αγόρασα το παιχνίδι, το εγκατέστησα, προστέθηκε στο google plus, κολλάει αμέσως. Δεν θα ανοίξει ξανά το 2014 moto x.
Υπέροχα γραφικά, ήχος και παιχνίδι. Τόσο ο γιος μου όσο και εγώ το αγαπάμε.
Υπέροχο απλό παιχνίδι, χωρίς επιπλέον χρήματα χωρίς διαφημίσεις εντός του παιχνιδιού, υπέροχο παιχνίδι
Κάποτε ήταν υπέροχο παιχνίδι. Αλλά με τα νεότερα τηλέφωνα δεν ταιριάζει σωστά στην οθόνη και ορισμένα χειριστήρια πέφτουν από την άκρη.
Διέγραψα όλες τις ενημερώσεις μου όπως ζήτησε ο Προγραμματιστής και και πάλι δεν γινόταν λήψη. Μετά ζήτησα επιστροφή χρημάτων και ακόμα δεν έχω αναβιώσει απάντηση!
Παγώνει μετά το σεμινάριο.
Για αποθήκευση της εξέλιξης του παιχνιδιού στο cloud.
Για παιδιά 5 ετών!
Πάρα πολύ σκληρά
Jelly Defense Παιχνίδια arcade uzwh
Στο Droid X λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο αφότου η οθόνη του λογότυπου γίνει λευκή. Φαίνεται πολλά υποσχόμενο.
Δυσκολεύτηκα πολύ νωρίς
Παίξτε αυτό το παιχνίδι και προσπαθήστε να σύρετε τα εικονίδια / ενεργοποιήστε τα δεξιά. Δεν ανταποκρίνεται! Νιώστε σαν να σας απατούν. Nexus s ICS.